VERGÉS ABOGADOS ESTUVO PRESENTE EN LA CELEBRACIÓN DEL 10 ANIVERSARIO DE LA ASOCIACIÓN SANT CUGAT EMPRESARIAL

21 Mar VERGÉS ABOGADOS ESTUVO PRESENTE EN LA CELEBRACIÓN DEL 10 ANIVERSARIO DE LA ASOCIACIÓN SANT CUGAT EMPRESARIAL

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

El passat Dijous 17 de Març VERGÉS ADVOCATS va estar present a la celebració del 10è aniversari de l’Associació Sant Cugat Empresarial. Es va dur a terme a les instal.lacions del Treatre Auditori de Sant Cugat i va comptar amb la presència del Molt Hble. President de la Generalitat Carles Puigdemont, així com de l’Alcaldessa Mercè Conesa.

Va ser un moment de trobada i celebració amb el teixit empresarial de la ciutat de Sant Cugat en el que els assistents també vàrem poder gaudir de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

 

El pasado jueves 17 de marzo VERGÉS ABOGADOS estuvo presente en la celebración del 10 aniversario de la Asociación Sant Cugat Empresarial. Se llevó a cabo en las instalaciones del Teatro Auditorio de Sant Cugat y contó con la presencia del Muy Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, así como de la Alcadesa Mercè Conesa.

Fue una ocasión de encuentro y celebración con el tejido empresarial de la ciudad de Sant Cugat en la que los asistentes también pudimos disfrutar de la Orquestra Sinfónica de Sant Cugat.